![]() |
![]() |
kabuki |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 63 Joined: 26-July 07 ![]() |
taatad... meedzu pa retam iegriezties deviantart un paveerot digitaalos briinumus.. tas mani parasti tiktaal iedvesmo, ka uzreiz top skice, kura tiek ieskeneeta:) un saakas darbs Photoshopaa.. parasti letaals:(
gribeeju tikai noskaidrot- ir kaads, kas veiksmiigi kraaso bez planshetes? t.i. ar peli only? ![]() jo man nu pilniigs craps sanaak parasti xD taatad man to norakstiit uz apstaakljiem vai skilla truukumu? paldies:) un sorry, ja apgruutinu xD -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Nuu, sākumā es arī zīmēju ar peli un, lai gan vairums teica, ka galīga kaka man sanāk, bet man liekas, ka atšķirība nav tik liela gala rezultātā. Neatkarīgi no tā vai zīmē ar peli vai planšeti, var dabūt labu rezultātu, vienīgais ar peli ir 2x(vai pat 5x) ilgāk, un (nosacīti)obligāta ir vai nu pentool(photoshop) vai arī vektoru(SAI), vai arī liekto līniju(mspaint) izmantošana, tad visdrīzāk neviens pat nepateiks ar ko ir zīmēts.
Tā kā.. noraksti uz skila trūkumu, ā un jā, ja darbā ieguldi mazāk par 10 stundām, tad uz slinkumu. (O jā, es arī esmu slinks, parasti XD) A vispār, ielikšu mazu versiju no sava kādreiz ar peli zīmētā veikuma. ![]() A vispār, jā, ir arī kaka, 2006 gads. XD -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:36 |