![]() |
![]() |
kabuki |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 63 Joined: 26-July 07 ![]() |
taatad... meedzu pa retam iegriezties deviantart un paveerot digitaalos briinumus.. tas mani parasti tiktaal iedvesmo, ka uzreiz top skice, kura tiek ieskeneeta:) un saakas darbs Photoshopaa.. parasti letaals:(
gribeeju tikai noskaidrot- ir kaads, kas veiksmiigi kraaso bez planshetes? t.i. ar peli only? ![]() jo man nu pilniigs craps sanaak parasti xD taatad man to norakstiit uz apstaakljiem vai skilla truukumu? paldies:) un sorry, ja apgruutinu xD -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Hideki-E.D.Z |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 40 Joined: 31-December 07 ![]() |
Lūk vel daži no pirmajiem zimejumiem ar SAI
![]() Šos te divus vari salidzinat un padomat. ![]() ![]() ![]() Kā redzi vienam ir biezakas konturu linijas bet otram plānākas. Biezakas linijas vairak izceļ bet kuras labak izmantot??(par to es pat vel šaubos) Melnas ![]() Minutes darbs...nu labi triju ![]() kas atiecas uz krasošnu nevajag parspilet ar parak spilgtiem toņiem nja šie ari nav tadi kas man patiku tāpec jau izlieku forumā ![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
nja šie ari nav tadi kas man patiku tāpec jau izlieku forumā ![]() ![]() Tev te bija topiks kaut kur? Laikam esmu aizmirsusi, ja ir- jūk visi niki. Jebkurā gadījumā, want to see MOAR! Kabuki, rokas nedaudz par garu un galva noteikti par mazu. Tāpat arī ieteiktu sākumā izmēģināt brutālo anime ēnojuma stilu- tikai ar diviem toņiem, kur viens ir gaisma, otrs ēna, bez jebkādām krāsu pārejām, citādi tā kā dari tagad, tas vēl ir pārāk advancēti tavam līmenim un rezultātā izskatās ne pārāk labi. Ā, un variē līnijas resnumu ne tikai dažādiem priekšmetiem, bet arī katrai detaļai atsevišķi. To līniju sabiezinājums, kas iet zem formas, kā arī locītavu reģionā rada uzvarošu efektu. This post has been edited by FuschichO: Nov 24 2009, 01:05 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:08 |