![]() |
![]() |
kabuki |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 63 Joined: 26-July 07 ![]() |
taatad... meedzu pa retam iegriezties deviantart un paveerot digitaalos briinumus.. tas mani parasti tiktaal iedvesmo, ka uzreiz top skice, kura tiek ieskeneeta:) un saakas darbs Photoshopaa.. parasti letaals:(
gribeeju tikai noskaidrot- ir kaads, kas veiksmiigi kraaso bez planshetes? t.i. ar peli only? ![]() jo man nu pilniigs craps sanaak parasti xD taatad man to norakstiit uz apstaakljiem vai skilla truukumu? paldies:) un sorry, ja apgruutinu xD -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Hideki-E.D.Z |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 40 Joined: 31-December 07 ![]() |
Gruti izteikt kritiku bet
Pirmais ko nodomāju kas pie velna!?? ![]() Kopuma diezgan labi. Domaju ka ķermenis ir labi izdevies. Bet ja runa iet par stilistisko anime/mangas izpildijumu tad ļoti vāji(ar to es domaju anime raksturīgu sejas izteiksmi un visparējo tehnisko izpildijumu(kaut vai piemēram mati,deguns lupas,acis)) Protams kopuma es redzu ka zimejuma ir attelota amazone vai kautkas lidzigs. Gan biezie mati gan šķeps iederas diezgan labi Mans jautajums: kads stils tevi tieši interse(izliec kadus atelus no anime vai mangas) spriežot pec darba tev vel tals ceļš ejams varu kļudities bet tu vel nesi tada limeni kad spetu izprast anime tieši no tehniska viedokļa tie kuri labi zime zina par ko es runāju. Nevajag atmest ar roku ja tevi tas pa tiešām intrese tad ta nav nekada problēma ![]() ![]() Ir pars lietas ko varu ieteikt piemeram: 1.labakais veids ka macities zimet ir zimet no mangs(nevis anime) Izprinte lauka to kas tev patik un zīmē 2.sac ar pamatu apgūšanu ![]() Ka redzi galvas forma ir vairak lidziga olai Un acis aperam ietilpst tris reizes(protams tas atkarigs no stila daudz realistiskaka dabiskaka stila acis ietilps daudzreiz vairāk) ja kadam ir kadi jautājumi tad droši uzdodiet Tapat šis forums ir gandriz izmiris ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
ja kadam ir kadi jautājumi tad droši uzdodiet Tapat šis forums ir gandriz izmiris ![]() A tu neatbildēji uz manu jautājumu. You got thread here? SHOW! Jo kā jau teicu- aizmirsu -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:13 |