![]() |
![]() |
kabuki |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 63 Joined: 26-July 07 ![]() |
taatad... meedzu pa retam iegriezties deviantart un paveerot digitaalos briinumus.. tas mani parasti tiktaal iedvesmo, ka uzreiz top skice, kura tiek ieskeneeta:) un saakas darbs Photoshopaa.. parasti letaals:(
gribeeju tikai noskaidrot- ir kaads, kas veiksmiigi kraaso bez planshetes? t.i. ar peli only? ![]() jo man nu pilniigs craps sanaak parasti xD taatad man to norakstiit uz apstaakljiem vai skilla truukumu? paldies:) un sorry, ja apgruutinu xD -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
OMG! Viņš nogalinaja savu mēteli!!!
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
|
kabuki |
![]()
|
OMG! Viņš nogalinaja savu mēteli!!! ![]() un vinjsh taa paardziivo, ka pilniigi raud. aaaaaaaa!! neesat ta4 tik nezheeliigi ![]() ![]() un bikses taadas, taapeec ka vinsh bija arii amsterdamaa, kur vinju aplaupiija traka palaistuve draudot nokost kaaju.. kas vinjai arii gdriiz izdevaas... un taa nav asaraa, bet neizdevies spiidums xD -------------------- ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Tavas izdomas spējas piemīt vien retajiem. Liek domāt par psihopātisko dvīņu zīmi un galīgu haļavčika attieksmi. DO LIKE -------------------- |
kabuki |
![]()
|
Tavas izdomas spējas piemīt vien retajiem. Liek domāt par psihopātisko dvīņu zīmi un galīgu haļavčika attieksmi. DO LIKE NU VISPAAR ESMU VEERSIS (omg... mamma teica, lai nelieku netaa info par sevi ![]() ![]() pohujizm- lifestyle of the smart ones ![]() ![]() Tavas izdomas spējas piemīt vien retajiem. Liek domāt par psihopātisko dvīņu zīmi un galīgu haļavčika attieksmi. DO LIKE katraa zinjaa.. taa ir tava probleema kaa uztvert manis teikto ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by kabuki: Nov 30 2009, 21:43 -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:23 |