![]() |
![]() |
Koneko |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 161 Joined: 23-October 09 ![]() |
Mīļie otaku biedri,
Mācos 11.klasē un taisu ZPD (Zinātnieciski Pētniecisko Darbu) par Anime popularitāti Latvijā. Es būtu ĻOTI pateicīga, ja jūs man varētu izpalīdzēt aizpildot manu aptauju ^^ Te būs jautājumi un atbilžu iespējas, un LŪDZU ATBILDES SŪTĪT MAN KĀ PERSONĪGĀS VĒSTULES :3 (man tā būs ērtāk apkopot) Jau iepriekš pateicos jums VISIEM (Jā, pat tiem, kas nepalīdzēs). Paldies jums visiem ^w^ Maza piebilde - 3. un 4. jautājums ir izlaisti manas ērtības pēc, aptaujājot NEfanus, bet, par cik te tādu nav, es tos izņēmu, bet saglabāju pārējos numurus, kā bija, ērtības labad ^-^ 1. Jūsu dzimums sieviete vīrietis 2. Jūsu vecums 13-18 gadi 19-35 gadi 36-... gadi 5. Vai uzskatiet sevi par anime fanu/fani? Jā Jā, esmu otaku Nē 6. Vai esat apmeklējis/-usi kādu no Latvijas anime fanu pasākumiem (piem., "Animefest")? Jā Nē 7. Vai skatoties anime, Jūs ir ieinteresējusi Japānas kultūra? Jā Nē 8. Uzrakstiet, kāpēc Jūs skatāties anime un kas tieši Jums anime visvairāk patīk. -------------------- |
![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
es miilu sho forumu.
kaiva, tu saki, lai citi neuzbruuk tavai personiibai, bet gan tam ko tu saki. Kaa buutu ja tu pati njemtu veeraa to, ko tu saki? sheit vareetu saskaitiit diezgan daudz uzbraucienus no tavas puses. veel, izmantot vaardus un deminutiivus kaa "hun", vai "miiljum" attieciibaa uz cilveekiem kuriem neesi tik tuvu paziistama ir tas, ko angliski sauc par condescending, tojestj- augstpraatiigi. otrs, teemas izveele zpd nav svariiga, viss ponts no taa darba ir sagatavot darbam, kursh buus jaaveic augstskolaa. treshais, novelciet savas melnbaltaas brilles, vienas intereses esamiiba vai dominance nenoziimee citu intereshu neesamiibu. es arii skatos animes, man arii naakas sastapties ar veerteejumiem, kuri tiek izdariiti pamatojoties uz taa, ka es skatos multenes. no sabiedriibas stereotipiem nevar izvairiities. ceturtais, tiinis tieshi tapeec ir tiinis, ka vinjsh dara peec iespeejas vairaak, lai izzinaatu pasauli, ir tikai pashsaprotami, ka tajaa briidii domas un uzskati mainaas katru dienu. katrs no mums peec dazhiem gadiem domaas radikaali savaadaak, tapeec arguments no seerijas "taa tu sadirsiisi savu dziivi" ir galiigi garaam. EDIT: vajag bildi ![]() This post has been edited by Sigfa: Dec 20 2009, 14:35 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 02:14 |