![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Arta |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Kad piereģistrējos, domāju, ka te tāpat noteikti nenākšu - nepiedomāju pie jūzerneima, ehmeh kāds ir tāds ir, tas ir mans vārds - netā esmu kā uz skatuves! Ak vai..
Avatars/attēls/etc? Man patīk Ryuutarou. ![]() Kā ar tevi, otakieti, koa, hn? -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
![]() ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Kā jau kaut kādā vecā topikā rakstīju, mans sākotnējais niks bija Missy, jo man tas likās stilīgi, pēc tam es sapratu, ka gribu būt Sushi. Viņš tāds radās, jo man bija kaut kāds debīls zīmējums ar uzrakstu ''meitene sushi'' un es sapratu: ''Eeeiii, nu bet super, es gribu tādu niku o jāāā!'' Es labāk gribētu būt bez nika, tiešām, šitais arī jau ir noriebies. XD
Avatars.. aa zombijs! Vajag kādu paskaidrojumu? Nu, man patīk zombiji un viņš forši staigā. Šis tika nozagts kādam Spookyland forumā. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:53 |