![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Arta |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Kad piereģistrējos, domāju, ka te tāpat noteikti nenākšu - nepiedomāju pie jūzerneima, ehmeh kāds ir tāds ir, tas ir mans vārds - netā esmu kā uz skatuves! Ak vai..
Avatars/attēls/etc? Man patīk Ryuutarou. ![]() Kā ar tevi, otakieti, koa, hn? -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Avatars ir Icchan (Icchiro Mihara) atceros man savulaik, ļoti patika patika tavs Animatrixa, avatars. Ja ikurāt par sevi jāstāsta, tad niks nācis no tāda paša nosaukuma anime. Tiem kas nav redzējuši iesaku iečekot: http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=708 Atceros, kaut kad 90 - tajos skatījos...iepēra. Avatars - fanarts no NGE. Shinji savā kārtēja eksistenciālajā dilemmā. Konkrētā anime un tēli uzrunāja, avatara materiāls vizuāli imponēja, tādēļ izmantoju forumā gandrīz vai kopš piereģistrēšanās brīža, un atpakaļ neesmu skatījies, ja neskaita vienu reizi, kad uz kādu nedēļu nomainīju uzcitu bildi. Taču pēc pēc publikas protestiem, nācās likt vien atpakaļ veco. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:36 |