![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Arta |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Kad piereģistrējos, domāju, ka te tāpat noteikti nenākšu - nepiedomāju pie jūzerneima, ehmeh kāds ir tāds ir, tas ir mans vārds - netā esmu kā uz skatuves! Ak vai..
Avatars/attēls/etc? Man patīk Ryuutarou. ![]() Kā ar tevi, otakieti, koa, hn? -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Publikas protesti, huh?
Mans niks, ja izņem C, japāniski nozīmē fēnikss, jeb nemirstīgais putns. Tā kā mans irl vārds nozīmē "augšām cēlies", tad es domāju, ka Fēnikss, lai arī banāls un lepns, ir lielisks manis reprezentētājs. Bez tam- es ticu cikliskumam un reinkarnācijai. Llalalalala. Avatārs- jo man patīk Hana Yori Dango, un izskatās divdomīgi. Vispār varbūt kāds atceras manus daudzos vecos avatārus, starp kuriem bija arī pāris mani foto ar drausmīgu troll/fail piegaršu. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 July 2025 - 19:25 |