![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Arta |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Kad piereģistrējos, domāju, ka te tāpat noteikti nenākšu - nepiedomāju pie jūzerneima, ehmeh kāds ir tāds ir, tas ir mans vārds - netā esmu kā uz skatuves! Ak vai..
Avatars/attēls/etc? Man patīk Ryuutarou. ![]() Kā ar tevi, otakieti, koa, hn? -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
![]() ![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Jūzerneims: toreiz, kad reģistrējos, gribējās apostīt gaisu un negribēju iet ar nevienu no esošajiem nikiem - lai vajadzības gadījumā varētu pazust tik pat kā nepiefiksēta. Viena no pirmajām idejām bija Hachi (iesauka vienai no Nanām no animes NANA) - tā mani alt toreiz dēvēja manas fantastiskās putrošanās spējas dēļ. Tomēr tēlam bija pārāk smags liktenis, lai es to gribētu piekārtot jebkādās asociācijās ar sevi. Tad nu meklēju kādu aušīgu radību, bet bez smagas pagātnes un ceļā trāpījās School Rumble. Es gan esmu krietni depresīvāka, bet daudzi gadījumi man atgādināja manis pašas ēverģēlības.
Avatars: ilgstoši mētājās šis tas pārkontrastots no manis pašas fotogrāfijām, bet tad iefanoju par manuliem ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:53 |