![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Arta |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Kad piereģistrējos, domāju, ka te tāpat noteikti nenākšu - nepiedomāju pie jūzerneima, ehmeh kāds ir tāds ir, tas ir mans vārds - netā esmu kā uz skatuves! Ak vai..
Avatars/attēls/etc? Man patīk Ryuutarou. ![]() Kā ar tevi, otakieti, koa, hn? -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
![]() ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Lietotājvārds radās citai meitenei, kas ir šeit otaku pulkā, to izdomājot. Viņai bija vesels paskaidrojums, kas saistījās ar manu raksturu, tempermentu un visādu citu sviestu, tikai, protams, angliskoju.
Bildē attēlotā meitene likās līdzīga man tai laikā, pietam ar asti, sasaucoties arī ar lietotājvārdu. Sigfa tikai iekrāsoja brūnas acis (originālā bija zilas), lai būtu pavisam līdzīga. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:50 |