![]() |
![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
![]() Es te tā netīšām iespēros un skatos, ka saucamā "mana" paaudze te vēl arī apgrozās ![]() Sāku domāt, ka baisi sen neesat manīti. Uzrīkojam kādu pasēdēšanu?! ![]() 5 feb PB?! This post has been edited by alt: Jan 18 2010, 23:12 -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
![]() ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
5. februāris ir nenovēršami piektdiena un piektdiena nozīmē daudz tautas, kas nav "veci krabji". Pie kam PB vārda tiešākajā nozīmē smird, arī nepīpētāju daļā.
-------------------- Because i can!
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
5. februāris ir nenovēršami piektdiena un piektdiena nozīmē daudz tautas, kas nav "veci krabji". Pie kam PB vārda tiešākajā nozīmē smird, arī nepīpētāju daļā. tur principā vienmēr smird, nevis tikai piektdienās un nepīpētāju pusē. Daļa no virtuves daļa no pīpētājiem, kas pie ieejas apmierina savas nikotīna vajadzības. Taču runājot par vietu - ja tomēr paliek pie PB tad es varu palūgt lai mums aizņēm vienu vai divus galdiņus. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:41 |