Show me your face, chmukas biuzhas |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
Show me your face, chmukas biuzhas |
Sērfijs |
May 15 2009, 15:47
|
Shishaku Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 |
Laba diena, dārgie japāņu animācijas filmu mīļotāji. Rakstu Jums šodien tādēļ, ka savas ilgās mitināšanās laikā šajā miera un mīlestības zemē, man nav bijis tas gods redzēt tādu kārtīgu otakiešu seju topiku. Līdz ar to, laužot visus aizspriedumus, es vēlētos, lai kopējais apsmiešanai un apbrīnošanai tiktu nodoti arī jūsu portreti un biuzhas. Protams, lai visus pamudinātu, sākšu es.
Neizsakāmi izskatīgais āriešu ērzelis pa kreisi ir neviens cits, kā visu iemīļotais foruma alkoholiķis GM. Tas jaukais un patīkaimais resnucis pa labi esmu es. Ceru, ka Jūs nesakatruēsieties un pievienosieties man. -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
Arts |
Jan 24 2010, 13:53
|
Koushaku Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality |
Šumins atkal aprej nepareizo stabu. -------------------- When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Shumins |
Jan 24 2010, 20:04
|
Unregistered |
Šumins atkal aprej nepareizo stabu. "It's al part of the plan." - Joker - Nebūtu pareizi teikt, ka nepatīk māksla un profesionālu fotogrāfu darbi. Es personīgi dievinu fotogrāfu Eugenio Recuenco, kura daži darbi ievietoti vietnē: Eugenio Recuenco [...] ja visapkārt tos porcelāna cilvēkus rāda un slavē. Un tici man Kikyou, ja arī tevi profesionāli cilvēki sakrāsotu, izveidotu modernu frizūru un fotogrāfs sakārtotu pareizo scēnu, saliktu tavas pozas, tad tikpat labi uz tām fotogrāfijām varēji arī būt Tu. Izliktu tavas bildes reklāmu plakātos visur Rīgā kā skaistuma ikonu, pie kādām smarzām vai modes nama reklāmas. Visi būtu šokā, kā mēs tevi nenovērtējām. Tik vien ir tas izslavētais skaistums TV. Un, ja kāds vēl šaubās par savu izskatu, tad varu teikt tikai vienu. Cik esmu bijis otaku tusos (Inčukalnā, retā ALK tusā, kopā ar CO), tad vēl nevienu neglītu cilvēku neesmu redzējis. Man patīk kā izskatās otakieši. Cita lieta ir tā, kādas ir katram domas un uzskati - bet tas jau labi, ka esam tik dažādi - nekad nav garlaicīgi Un tos PS mākslas darbus, tāpat kā savus ART workus labāk likt iekš Art sadaļas. Problēma rodas, ja mēs aizmirstam, kas ir māksla un kas ir dzīvi cilvēki. Arī modeles pēc fotosesijas, noņemot grimmu nemaz tik smukas nav (neatbilst nekādiem TV skaistuma ideāliem) - dzīvs cilvēks tev blakus gultā nav Glezna. Kā arī lielākai daļai cilvēku Latvijā nemaz nav to līdzekļu, lai nopirktu visus tos aksesuārus un modes lietas, kuras aicina nopirkt TV. Tāpēc īpaši neaicinātu kļūt par modes vergiem - iztērējot tai visu naudu, bet izbaudīt to tiktāl - cik atļauj naudas maciņš. Saņemot prēmiju nopērc kādas foršas smaržas ziemassvētku ballei, kādu foršu kleitu - atstājot naudu arī paikai. Bet tiem, kam nauda - neliegt to tērēt. Es domāju, ka, ja arī man būtu kaudzēm naudas, es arī nesmādētu to nopērkot sev savu sapņu auto. Ir liekas, kas vienkāši ir šķietami skaistas. Un arī varbūt pieaicinātu kādu modes speciālistu, lai tas saģērj mani atbilstoši TV zombiju ieskatiem - tas jau Homo sapiens dabā. Būt skaistam. Taču tā kā esmu parasts zaļš gurķis, tad meģinu sadzīvot ar to, kas ir - īpaši neprātojot, ka bez tā visa arī nemaz nebūtu smuks. (Bilde no manīm Jāņos - ievācot meijas) Un ja tu vēlies, lai tevi pamana - esi vienkārši orģināls, vai interesanta personība un tevi pamīs Utah Saints - Somethin Good '08 HQ Labi, beigšu piesārņot topic... |
Tigra2 |
Jan 24 2010, 21:22
|
kawaii tora Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 |
-------------------- |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 01:49 |