![]() |
![]() |
lilion |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Man parādījās izcili retardēta ideja,kuras rašanās pamatā ir mani ilgstošie slinkuma periodi. Ka katru nedēļu kopā varētu savākties tie forumieši, kas zīmē un kuri nav 70 gadīgi cilvēkēdāji ,kas kāro svaigu gaļu. Mērķis pasākumam būtu, kopā pazīmēt, piekasīties pie kļūdām etc. Uz katru sanāksmi varētu atnest skici etc. lai slinkuma pārņemtie radījumi, kā es varētu saņemt nosodījumu par slinkumu, vai motivāciju, kaut ko darīt.
Ir kāda priekšlikumi, vai vēlme piedalīties, kādam ? -------------------- |
![]() ![]() |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Nu nēz, mani uz šādu pasākumu nekad neatmānīt. Nav vēl izmisums un garlaicība situsi tik augstu vilni, lai skrietu uz jebkuru vietu, kur savācas kopā daži kadri iedzert tējiņas
![]() Dažreiz labāk sēdēt mājās un kasīt olas... ![]() Un nejau visi pasākumi ir vienmēr tik interesanti kā tiek atstāstīt, citi aiziet - bōrings visos stūros, bet lai neteiktu nekā slikta, un atmānītu vēl kādu, šādas pasakas sacer. Gaidu drīzāk gaidu kādu nopietnu tusiņu (~30 biedru). Un taču bez Akahola un Bitches - no Party ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:55 |