![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
![]() Vientulība! Šis dvēseles stāvoklis ir vai bija aktuāls daudziem otaku cilvēkiem (enjoy your hand, nolifer), līdz atrod cilvēkus, kuri kļūst par labiem draugiem vai otru pusīti. Parasti vientulība tiek uztverta negatīvi, pirmās asociācijas ar to ir skumjas. Vientuļi cilvēki parasti šķiet garlaicīgi, jo neiziet sabiedrībā, ir noslēgušies sevī. ![]() Par fail tiek uzskatīta nespēja sev sagādāt otro pusīti un tikt pie seksa vai arī feils ir, kad nav draugu. Tas nozīmē, ka neesi derīgs sabiedrībai, jo ar sabiedrību nav interaktivitātes. Internets dažreiz palīdz pret akūtu vientulību. ![]() 1. Vai vientulība ir slikta lieta? 2. Ja jā, kā jūs no tās izvairaties? 3. Ko jūs darītu/darat, kad esat vientuļš (fap,fap,fap,fap,fap). 4. Vai jūs esat vientuļš (nav draugu, nav sava mīļākā, ģimene sevišķi neskaitās)? 5. Vai vari rast ar cilvēkiem vieglu kontaktu? Jā, vientulība ir tik slikta lieta, bet citi pēc tās ilgojas, jo ir noguruši no cilvēkiem. Ikvienam vajag savu brīvi brīdi, par daudz brīvu brīžu nav labi. Vai ir jāskumst, ka esi uzupurējis draugus dēļ sava individuālisma (subkultūrās tas ir raksturīgs, jo visiem ir jābūt vienai gaumei, ģērbšanās stilam, domāšanas veidam). Nu kā varēs priecāties par tavas personības spožumu, ja nav kāda, kas to iepazītu? -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
![]() ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Vienpatība iziet no vientulības. Tas,ka virsrakstā ir vienpatība, un topikā tiek runāts par vienpatību un vientulību, vēl nenozīmē, ka vienpatība = vientulība.
Vientulības sajūta => vienpatība => nav draugu(vientulība) Vientulība => vientulības sajūta =(sajūtas pārvarēšana)> sociāls cilvēks vai vienpatis QUOTE P.S. "vecāku nesavtīgās mīlestības, brāļu, māsu sāncensības" - labi, ka neeksistee vecaaki, kuriem po* par saviem beerniem, kaa arii braalji un maasas, starp kuriem nav sacensiibu (piem., gadu starpiiba) Ko mainītu vecāki, kuru bērni nokļuva bērnunamā vai mīloši vecākie māsas un brāļi, kuri tevi tur pieskatītu. Tāpat ir atšķirības starp ģimenes locekļiem un draugiem. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Arts, luudzu, nespiidzini mani, un saki, ka tikai izliecies par dumju! "Rashanaas", "izieshana", "sekoshana no" ir jeedzieni, kas nespeej eksisteet bez konteksta, jo tie ir rezultaata ieguushanas jeedzienu un, lai ieguutu rezultaatu, ir jaanotiek darbiibai! Darbiibas piemeeri: cilveeks vienmeer/dazhreiz/pie konkreetiem apstaakljiem izveelas no sajuutas radiit situaaciju, vai arii situaacija peec definiicijas nosaka citas situaacijas klaatbuutni, vai arii situaacija parasti/biezhi/vienmeer rada citu situaaciju caur ieprieksheejaas radiitajiem uzskaitaamajiem obligaatiem/varbuutiskiem/treshaas situaacijas radiitiem apstaakljiem, utml. Tomeer, katraa postaa tu meetaa ceelonja jeedzienu apkaart taa, it kaa tam konteksts buutu aciimredzams, lai arii es katraa postaa uzsveru, ka tavs domu gaajiens man nav aciimredzams, un es prasu izlasaamu definiiciju nevis meetaashanos ar rokaam. Kas tad iisti tavaa uztveree ir vientuliiba - atrashanaas telpaa bez citiem cilveekiem apkaart (aka vienpatiiba jebkura cita cilveeka definiicijaas) vai naiva ideja, ka prieksh sajuutas rashanaas ir jaabuut abstraktam staavoklim no Dieva, kursh tiek uztverts, vai kas cits? Un ko noziimee vientuliibas sajuutas rashanaas no vientuliibas staavoklja - obligaatu prasiibu, ka vientuliibu identificeejoshs praata staavoklis rada vientuliibas sajuutu, lai arii pieredze raada, ka pat mazi beerni, kuru praata speejaam vides ietekme veel ir bijusi vaaja un vientuliibas sajuuta ir ljoti izteikta, neveido vientuliibas sajuutu, ja tie aizraavushies ar kaadu nodarbi, rotaljaashanos? Liidziigi es uzdodu jautaajumus par katru tevis izvirziito definiiciju un to saistiibaam. Citaadi man radiisies iespaids, ka ne tikai tu nesaproti, par ko iisti runaa, ne arii, kas ir taads jeedziens kaa "nosaciijums".
Taapat es arii neizvirziiju prasiibu, ka manis mineetie beerni nokljuvushi beernu namaa, ne arii vecaakie braalji/maasas ir ierobezhoti ar pieskatiishanas uzliktu atbildiibas slogu. Ja tu uzstaaj, ka ir atshkjiriibas, formulee taas nevis izziid idejas no pirksta, un aizstaaj problemaatisku apakshgadiijumu apskaidroshanu ar sho apakshgadiijumu daliishanu siikaak, kur daljai no tiem tevis izvirziitaa ideja ir speekaa. Luudzu atvainoshanu, ja tev likaas, ka visi stipri vecaakie braalji/maasas pieskata savus mazaakos braaljus/maasas. Taadaa gadiijumaa izvirzu piemeeru, kur sho pieskatiishanu vienmeer veic maate, un pret vecaako braali netiek izdariits sociaals spiediens uztvert savu mazaako braali kaa kaut ko vairaak par tresho personu. Ja tu uz sho sapraatiigi neatbildeesi, buushu spiests domaat, ka tev ir cirvja kaata domaashana (no offense biedram CirvjaKaac), un tu to pats neapzinies. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:00 |