IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

> Par labatajiem un dūru vicināšanu., (Atdalīts no Anime Festa 7 topika)
dsvaedag
post Mar 9 2010, 19:57
Post #1

Heimin
*

Group: Banned
From: Tevi tas interese?

Atradusi kam dajibatsa. Ja jau visi tk gudri, tad varbut paspidesiet ar cita veida zinasanam, ja jums tadas vispar ir.

Un vel viens jautajums. Gribeju jau iepriesh pajautat, bet aturejos. A uz to festu iet tikai labat... sry LATVIESHI, vai ari tur bus normali cilveki? Vienkarsi fotkas es redzeju tipiskus labat... sry LATVIESHUS!

P.S.

Neviens netiek nodirsts, tapec lugshu postu ara nedzest!

This post has been edited by InterceptingDragon: Mar 9 2010, 19:58

--------------------
!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Closed TopicStart new topic
Replies
lilion
post Mar 9 2010, 21:18
Post #2

Shishaku

Group: Chuunin
From: Braindead land

Baidies un kā vēl baidies, te tādi ir .
Normāli cilvēki, kas nēsā trenūzes un spļauda sēmenes piedzerot pa santikimk pirktu aliņu, un pēc tam apgalvo, ka tie, kas nenēsā trenūzenes un neklausas bumcik ir khm pēc maniem novērojumiem, nav tā sabiedrības daļa, kurā būtu vēlams, jeb kam uzturēties.

--------------------
+Quote Post
dsvaedag
post Mar 9 2010, 21:30
Post #3

Heimin
*

Group: Banned
From: Tevi tas interese?

QUOTE(lilion @ Mar 9 2010, 20:18) *

Baidies un kā vēl baidies, te tādi ir .
Normāli cilvēki, kas nēsā trenūzes un spļauda sēmenes piedzerot pa santikimk pirktu aliņu, un pēc tam apgalvo, ka tie, kas nenēsā trenūzenes un neklausas bumcik ir khm pēc maniem novērojumiem, nav tā sabiedrības daļa, kurā būtu vēlams, jeb kam uzturēties.

1) Baidies? Atradies varonis. Dzer katras brivdienas un ar sportu vispar nenodarbojies! Interesanti, ko tu man izdariitu? Ar alus pudeli iesistu! Vispār ar boksu esi nodarbojies? Karate? Da ar jebko, lai taviem draudiem butu pamats? Nē? Tad paklusē! Vari aiz saviem 4omiem sleepties un draudeet man ar vinjiem. Tu tikai ar to paraadi, cik stiprs pats esi un kad nazis ribās iedurās, tad visi krīt, neskatoties panks, melnais etc.

2) Tas tips par ko tu runā ir vel sliktāks par latviešiem. Nevajag izdarīt pieņēmumus, ka ja esmu pret latviešiem, tad uzreiz automātiski esmu krievu pusē! Un par to, ka aliņš pirkts par santīmiem, tev nav nemazāko tiesību dirst virsū. Pašam pienāks smagi laiki, tad redzēsim kurš pa santīmiem aliņus pirks!

3) Ja tu vēlies par pankiem un visiem šitiem gaiļiem parunāt, tad varu tevi iepriecināt! Ārzemēs tādus dur nost! Un jo mazāk viņu paliek, jo labāk. Pats esmu piedalījies pāris pasākumos. Protams, kamēr pilsētas centrā stāvam, kur protams neviens nevienu nedurs baigie balamutes un baigie varoņi. Kad pie jūras noķeram, kur neviena nav un nēģeri tur rokās nažus, tad gan citu dziesmiņu sāk dziedāt. Tātad, tu uzskati, ka šādi divkoši ir īsti respektējama sabiedrības daļa? Pie saviem vārdiem ir jāpieturas neskatoties neuzko! Pēc pieredzes zinu, goti gatavi viens otam atsūkāt, tikai lai nenodur! Atbildi man uz vienu jautājumu lilion- Ja tu zini, ka situācijā (piemēram kā pludmalē) tu atkāpsies no saviem vārdiem, tad kapēc kamēr esi drošībā dirs virsū?

This post has been edited by InterceptingDragon: Mar 9 2010, 21:41

--------------------
!
+Quote Post

Posts in this topic
InterceptingDragon   Par labatajiem un dūru vicināšanu.   Mar 9 2010, 19:57
anti   Un vel viens jautajums. Gribeju jau iepriesh pajau...   Mar 9 2010, 19:59
InterceptingDragon   Un vel viens jautajums. Gribeju jau iepriesh paja...   Mar 9 2010, 20:02
lilion   Baidies un kā vēl baidies, te tādi ir . Normāli c...   Mar 9 2010, 21:18
InterceptingDragon   Baidies un kā vēl baidies, te tādi...   Mar 9 2010, 21:30
Tramvajs   wth, mazo draudziņ, mister ne-labatij, cilvēku dur...   Mar 9 2010, 21:41
anti   Nekas netika izdzēsts, tikai pārvietots. Pa muti p...   Mar 9 2010, 21:51
InterceptingDragon   Nekas netika izdzēsts, tikai pārvietots...   Mar 9 2010, 22:02
Tramvajs   About Me: Open-minded. Respecting everyone...nuja.   Mar 9 2010, 22:00
GM   Lol. Šis kadrs uz lokālo japfagu fona ir vienkārši...   Mar 9 2010, 22:07
InterceptingDragon   Lol. Šis kadrs uz lokālo japfagu fona ir vienkārš...   Mar 9 2010, 22:14
Sigfa   ahahaha, esi sveicinaats internet taff gai, kaut v...   Mar 9 2010, 22:13
Arts   http://otaku.lv/uploads/20100309_709_1261929143873...   Mar 9 2010, 22:15
JnVbt   GM taisnība, sen nekas tik uzjautrinošs nav redzēt...   Mar 9 2010, 23:30
ShinChan   http://otaku.lv/uploads/20100309_278_wtf.jpg Bet,...   Mar 9 2010, 23:30
Googlemen   trollis   Mar 10 2010, 00:10
ReD_FoXy   http://www.youtube.com/watch?v=FMEe7JqBgvg&fea...   Mar 10 2010, 00:11
edg   Rasu naida kurinaashana forumaa kategoriski aizlie...   Mar 10 2010, 00:15

Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 14:55