![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
dsvaedag |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Banned Posts: 9 Joined: 7-March 10 From: Tevi tas interese? ![]() |
Atradusi kam dajibatsa. Ja jau visi tk gudri, tad varbut paspidesiet ar cita veida zinasanam, ja jums tadas vispar ir.
Un vel viens jautajums. Gribeju jau iepriesh pajautat, bet aturejos. A uz to festu iet tikai labat... sry LATVIESHI, vai ari tur bus normali cilveki? Vienkarsi fotkas es redzeju tipiskus labat... sry LATVIESHUS! P.S. Neviens netiek nodirsts, tapec lugshu postu ara nedzest! This post has been edited by InterceptingDragon: Mar 9 2010, 19:58 -------------------- !
|
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Rasu naida kurinaashana forumaa kategoriski aizliegta, kaut tu buutu pats Japaanas imperators vai anime dievs. Topiku sleedzu. Jebkursh posts, kas radiis man kaut aizdomas, ka tu tomeer gribi runaat nevis par anime, bet par cilveeku saliidzinaashanu, noziimees neglaabjamu tavu nespeeju saprast shii foruma jeegu, un beediigaako atbildi ShinChan izvirziitajai dilemmai.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2 August 2025 - 14:40 |