![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Kāpēc neviens nav uztaisījis tam topiku?
It's a perfect opportunity to start flaming a famous anime and you were going to miss it!!! Anywaaaay. Bildīte ![]() Apraksta man nav, basically tas ir rīmeiks, ko sola bāzēt uz mangas storiju. Which is awesome, btw. ![]() Sooooooooo... Pirmā epizode ir ārā. What do you think? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Pirmās sērijas, kur sižets vēl sakrita ar veco variantu, nudien bija diezgan garlaicīgas. Bet pēc tam viss paliek sasodīti lieliski. Ja nu vienīgi 56. epizodē kaut kas drusku pārāk neloģiski:
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. 1)atnāk Bredlijonkulis un tamdēļ uzreiz visai Centrāles armijai morāle +999999999999, kaut gan pirms tam šos kā mazus ežus tur iepēra. Ja vien es ko nepalaidu- varbūt ūsainais paspēja atvest atpakaļ pārējo armijas daļu. 2)Greed neklāj tās savas superbruņas uz visa ķermeņa. Lasīju minējumus par to, ka tad viņš palikšot lēnāks un tā, bet man gan šķiet, ka vienalga viņam būtu vienalga, jo, nu, viņš būtu tāds it kā tā kā neievainojams un pilnīgi vienalga, ka paliec lēnīgāks, jo neievainojams ir neievainojams. Vai ne, vai ne? Sen nav nekas tik aizrautīgi skatīts, āāh. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:51 |