Vaig vai nevaig?, Vai maz veerts.? |
Vaig vai nevaig?, Vai maz veerts.? |
baseboalbatboy |
Feb 18 2006, 15:00
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 |
Buut vai nebuut, taads ir jautaajums.
Vaijag kartes vai nee Cilveeki ilgi un baigi diskuteeja par taam karteem bet diemzheel nekur taalaak netika.Takaa jaasaak domaat vaig taas kartes vai nee? UN veel japadomaaa kur vinjas vareetu pielietot.Um ja vajadzees tad akal probleema karshu dizains. (man pasham saakas briivlaqik un pa naakosho nedeelju sevi paraustiishu)Par karshu pielietoshanu man doma taada ka,ja buutu kkaads mangu vai suveniiru tirdzinjsh(ja ta to var nosaukt)tad cilveek kas nopeerk kko vareetu kraat taka Bonusa punktus(nu takaa lielveikalos).Bet latvija nav piebaasta pilna ar mangaam suveniiriem utt.Taatad vai maz veerts?Kad balsojiet labaak kaartiigi padomaajiet un iekomenteejiet kko.(noderiigu ) -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
zenofex |
Jan 4 2011, 22:20
|
Nausicaa fanboy Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav |
Nu ja godīgi tad man šķiet ka Kaigan apakšforums is safe to delete.
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 02:20 |