![]() |
![]() |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
Vienā teikumā: dabūjo to, pēc kā biju atnācis.
Bija kvalitatīvs dubs krievu valodā, ja kādam bija nepieciešams, kā jau tika solīts, varēja izmantot ausis live-dub latviski. Jāpiezīmē, ka operātors sākumā nedaudz stomstījās, bet ar laiku lasīšana rita raitāk un korektāk. Kaut gan, galu galā, es reto redzēju šo iespēju izmantojam. ![]() Kaut kas arī, šķiet, nebija kārtībā ar atklāšanas ceremonijas (kospleja?) organizatorisko pusi... ok, labi, tā nav mana darīšana. ![]() Par pašu animi, kuru pirms tam nebiju redzējis, varu teikt - burvīga prezenentācija, cg, akšn' un sci-fi storijs ar saviem trūkumiem. Manuprāt, labākais gabals, ko rādīt cilvēkam, kurš neko nav redzējsi no plašā animes repertuāra. Drop in some words, dude! |
![]() ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(kuchieris @ Nov 12 2004, 15:14) Vakar noskatiijos pirmo anime saprotamaa valodaa - "Spirited away". Biju beigts... Taa kaa pasaka beerniem, bet ... nu jaa ... skatiities dereetu arii pieaugushajiem. Esi lasiijis "Mazo princi"? Tad luuk, man liekas shii anime dabuuja balvas par ko liidziigu. Viss tik nereaals... Vajag protams noskanjoties uz izteeles atbriivoshanu utt. IESAKU! Kaadam kas nepatiik? Pats vainiigs... ![]() es vispār nepazīstu nevienu cilvēku, kuram Spirited away neiepatiktos. Manuprāt, katram,kuram iztēle nenorobežojas ar ēdienkartes sastāvdaļu izdomu var tajā atrast kaut ko dvēselei. Nezinu, kam Spirited Away ir kā brīvbiļete uz bērnību. ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 15:00 |