![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Nu tā.. jūsu piedāvājumi varētu izskanēt te.
Būtu ļoti labi ja jūs ieliktu arī logotipu un maskotchen. hmm, nezinu kā tas latviski saucās.. vārdu sakot, bildi kas asociēsies ar klubu. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Ok, nosaukumu "Animālija" oficiāli atsaucu
![]() Bet, manuprāt, vajadzētu kādu labu dzīvnieka vai kukaiņa vārdu paņemt. Tam jābūt labskanīgam un īsam (ne vairāk kā 6-7 burti), kā arī pozitīvām emocijām jāsaglabājas, pēc šī vārda iztulkošanas latv. val. Nevajadzētu būt, piemēram, šādi: "šuši muši kuši", viii, cik puukaini un jauki, bet iztulkojot sanāk mēslu vabole. Vajag kaut ko cēlu, piemēram, spāre, vētrasputns, bikšainais apogs, gepards u.tml. Nu, japanologi, atrodiet kaut ko pimērotu. Mans skats ir skeptisks arī par dažādu populāru japāņu val. vārdu izmantošanu: katana, arigato, kabuki, origami, domo, genki un kawaii arīdzan. Vajag kaut ko oriģinālāku. Piemēram, "sick minded otaku freaks (SMOF)" vai "pregnant cat girl asociation (PCGA)". Un visbeidzot, logo. Ja ņemsim to mazo rozā meitēnu, tad uz mūžiem apzīmogosim savu klubu kā ar lolitas kompleksu sirgstošu dīvaiņu brigādi, kam galvenā skatāmviela un runas temati ir saistīti ar mazām, zaļmatainām, lielacainām meitenēm. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14 June 2025 - 22:45 |