![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Arta |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Kad piereģistrējos, domāju, ka te tāpat noteikti nenākšu - nepiedomāju pie jūzerneima, ehmeh kāds ir tāds ir, tas ir mans vārds - netā esmu kā uz skatuves! Ak vai..
Avatars/attēls/etc? Man patīk Ryuutarou. ![]() Kā ar tevi, otakieti, koa, hn? -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
![]() ![]() |
Koneko |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 161 Joined: 23-October 09 ![]() |
Šī ir patiesībā ļoti jaukiņa diskusija. Vismaz man šķita interesanti, tāpēc arī padalīšos.
Niks - No sākuma bija drusciņ savādāks (kurš gan vēl joprojām ir lielākajā daļā interneta lapu), bet tad palūdzu nomainīt uz "Koneko", jo tā mani draugi saukā. Savukārt, šis niks ir no laikiem (aptuveni pirms 3/4 gadiem), kad rakstīju pirmo blogu, bet vajadzēja niku anonimitātes dēļ. Pati esmu kā kaķis. Kaķenīte, Koneko... whatever. Avatars - Tas jau tāds pašsaprotams. Yaoi = <3, kā arī ļoti, ļoti, ļoti patīk "D.Gray-man" -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:43 |