Lineart, =^_^= |
Lineart, =^_^= |
aruka_sei |
Feb 14 2012, 00:21
|
Arheologs Group: Chuunin Posts: 642 Joined: 17-October 11 From: Latgale, Dagda |
zīmēt sāku nesen, lielākoties zīmēju ''line art'' stilā
Super Sailor Chibimoon Sailor Moon & Chibimoon Idol Tenshi Youkoso Yoko Nigyo Hime Lady Lady -------------------- |
FuschichO |
Jun 11 2012, 20:43
|
Tennou Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 |
Es ļoti gribu saprast, kāda tam jēga. Cik saprotu, tu pārzīmē jau gatavus zīmējumus, tad vēl pacenties tos izkrāsot datorā... tas šķiet briesmīgi bezjēdzīgi. Skumji. Un savā dzimšanas dienā (ja nekļūdos), tu arī nodarbojies ar to pašu. That's just sad, man.
-------------------- |
aruka_sei |
Jun 11 2012, 21:48
|
Arheologs Group: Chuunin Posts: 642 Joined: 17-October 11 From: Latgale, Dagda |
Es ļoti gribu saprast, kāda tam jēga. Cik saprotu, tu pārzīmē jau gatavus zīmējumus, kā saprast gatavus? tad vēl pacenties tos izkrāsot datorā... tas šķiet briesmīgi bezjēdzīgi. bezjēdzīgi ir tas, ka kāds paņem DbZ, CardCaptorSakura vai Sailor Moon coloring page, vienkārši izkrāso un pēc tam iebāž Deviantartā un vēl pie tam klaigā ka viņi ir baigie mākslinieki QUOTE Skumji. Un savā dzimšanas dienā (ja nekļūdos), tu arī nodarbojies ar to pašu. That's just sad, man. XD, tie zīmējumi kas tika ievietoti 25 maijā, viņi bija uzzīmēti 3 mēnešus atpakaļ XD -------------------- |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 02:45 |