![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Nesen IR.lv bija uztaisīta aptauja par TV skatīšanos.
Tā kā Latvijā TV vienmēr ir izcēlies ar īpašu piedāvājumu, tad to neviens aiz ieraduma neskatās. Pie TV ir pielipuši daži 40-60 gadīgi opīši, kuri ar prieku skatās 20-smit gadus vecas ziepju operas. Omītes klausās radio, bet jaunieši visu informāciju novelk/skatās internetā. Var jau rakstīt garas vēstules uz TV3 un LNT, bet atpalikušai auditorijai labāk rādīt 1$ seriālus, jo tad vismaz var ko nopelnīt. Latvijā nekad nav rādīts nekas labs, vai arī ja rāda, tad ko ļoti vecu. Pa TV Latvijā neiet neviens no aktuāliem USA TV-shows. Tad anime ne tik ![]() Jauni seriāli un animucīši maksā naudu. Tos neviens nepirks. |
![]() ![]() |
3rdHalf |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 28-July 10 From: Valmiera ![]() |
Sorry, ka aiziešu nedaudz oftopikā.
Esmu anime fans, kas lepojās ar birku: Otaku. Jāatzīst, ka neesmu baigi sajūsmā par ideju, ka anime varētu rādīt vietējā TV. Kādēļ: Dotajā brīdī ja kāds/kāda man jautā: "Vai tev ir kāds hobijs, vai aizraušanās?", es parasti atbiltu: "Jā, es esmu Anime Otaku". Tam parasti seko neizpratnes pilns skatiens ar jautājumu: "Anime Ota-kas?". Man tas patīk, man patīk būt par daļu no nelielas komūnas, par kuru neviens īsti neko nezin un līdz ar to nevar pateikt neko sliktu. Tur pretīm! Ja. pa televīzoru sāktu rādit tipiskās un LĒTĀS: Bleach, Naruto, utt. - Pēc kāda laika Latvija būt pilna ar 12 gadīgiem fan-boyiem, kas sevi dēvēs sevi par Otaku, jo ir noskatījušies 100+ Fairy Tail epizodes. Nepaies ne ilgs laiks, ka vārds "Otaku" būs tik pat ienīsts un apvainojoš, kā vārds "EMO". Kā jau iepriekš minēju: man patīk būt par daļu no mūsu nelielās un gandrīz vai underground manga/anime/J-stuff komūnas par kuru neviens īsti neviens īsti neko nezin un nevar pateikt neko sliktu. FUhhh~ This post has been edited by 3rdHalf: Jul 9 2012, 20:12 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:16 |