![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Arta |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Kad piereģistrējos, domāju, ka te tāpat noteikti nenākšu - nepiedomāju pie jūzerneima, ehmeh kāds ir tāds ir, tas ir mans vārds - netā esmu kā uz skatuves! Ak vai..
Avatars/attēls/etc? Man patīk Ryuutarou. ![]() Kā ar tevi, otakieti, koa, hn? -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
![]() ![]() |
TomoyaChan |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 22 Joined: 13-July 12 From: Rīga ![]() |
Niks - Ir bijuši vairāki, tacu šis ir manas mīļākās animes (Clannad un Clannad After Story) galvenā personāža vārds. Okazaki Tomoya. Nu un Chan tiek pievienots, lai vinja vārdu pārveidotu kā mīļvārdiņu. Tātad TomoyaChan!
![]() Avatars - Tas ir Okazaki Tomoya no Clannad. Parasti savus avatarus mainu atspoguļojot tajos kā pats jūtos, bet šis vienkārši kkā ir iepaticies un tāpēc ir atstāts kā main avatars. (Vismaz pagaidām) P.S. Diskusija tiešām jauka |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:52 |