![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Nesen IR.lv bija uztaisīta aptauja par TV skatīšanos.
Tā kā Latvijā TV vienmēr ir izcēlies ar īpašu piedāvājumu, tad to neviens aiz ieraduma neskatās. Pie TV ir pielipuši daži 40-60 gadīgi opīši, kuri ar prieku skatās 20-smit gadus vecas ziepju operas. Omītes klausās radio, bet jaunieši visu informāciju novelk/skatās internetā. Var jau rakstīt garas vēstules uz TV3 un LNT, bet atpalikušai auditorijai labāk rādīt 1$ seriālus, jo tad vismaz var ko nopelnīt. Latvijā nekad nav rādīts nekas labs, vai arī ja rāda, tad ko ļoti vecu. Pa TV Latvijā neiet neviens no aktuāliem USA TV-shows. Tad anime ne tik ![]() Jauni seriāli un animucīši maksā naudu. Tos neviens nepirks. |
![]() ![]() |
Cyberdog009 |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 18 Joined: 5-April 10 ![]() |
Godīgi sakot, vai kāds zinošāks nezina, vai vairāk no tāda veida animēm, kā Akira (vai arī kaut kāds jēls draņķis) kādreiz neiespruka 90-tajo vidū? Atceros LNT no sākuma tika saukts citādāk, un arī LNT sākumā bija rādītas visas labās vecās filmas kā Alien, Aliens, Highlander, Star Treki, visi trakie horror slasheri utt. tad vien jādomā vai tik kaut kad kaut kas no Anime neiespruka, vienalga kaut kāda, kaut kādos tur vēlajos laikos pa nakti. TV tajos laikos viennozīmīgi bija labāks nekā tagad, tādēļ es nebrīnītos ka kaut kad kaut kas vēlu vakarā tika rādīts, jo es skaidri atceros ka Latvijas Televīzija bija pa 180 grādiem savādāka.
Es vēl atceros ka rādīja vienu no bērnišķīgajām animēm pa LTV1 vai pa LTV7 (kaut kā tos kanālus sauca pirms tam savādāk). This post has been edited by Cyberdog009: Aug 13 2012, 22:34 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:20 |