![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Nu tā.. jūsu piedāvājumi varētu izskanēt te.
Būtu ļoti labi ja jūs ieliktu arī logotipu un maskotchen. hmm, nezinu kā tas latviski saucās.. vārdu sakot, bildi kas asociēsies ar klubu. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tador.. paklusti luudzu ar savu NGO..
Un runaajor par GTO... klau.. abriviatuura protams ir jautri.. bet mees jau shkiet te kaadas 3 lapaspuses diskuteejam ka gribam normaalu vaardu, kas ir saprotams visiem, un no vinja gan vareetu uztaisiit abreviatuuru. -------------------- ![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Esmu pret saiisinaajumiem un nesaprotamaam japaanju valodas fraazeem, tachu man patiik skaniigi vaardi, lai arii vinji neko normaalam latvietim neizsaka.
No tiem kas izskaneeja, man patika Genki un Kokoro. Lai arii parastaa tauta nesapratiis jeegu tachu vaardi skaniigi un normaali var iztulkot jamajiem, ja prasa. Katraa zinjaa japaanju valodaa tomeer buutu klubu nosaukt atbilstoshaak nekaa mociities ar anglju vaardiem. Klubam tomeer ar anglisko buus visai maz sakara, nee? Par simboliku - nu domaaju vajag kaut ko japaanisku - kaadu stilizetu templiiti, shrin'i, vai akmens skulptuurinju (aka Spirited Away). Der arii hieroglifs (nu tur katakana, hiragana, kanji, nezinu), ja kluba nosaukumu var uzrakstiit ar vienu. Simbolika vispaar ir atkariiga no nosaukuma, tipa genki - atbilstoshaaks buutu smaidinjsh aka ^__^, a kokoro - nezinu kaa atteelot, bet nu ideju saprataat ![]() PS Vispaar vai nebuutu laiks visus nosaukumus uzlikt uz balsoshanu? -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14 June 2025 - 22:47 |