![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Nu tā.. jūsu piedāvājumi varētu izskanēt te.
Būtu ļoti labi ja jūs ieliktu arī logotipu un maskotchen. hmm, nezinu kā tas latviski saucās.. vārdu sakot, bildi kas asociēsies ar klubu. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Mans variants: TOKIWA
Kādreiz nopietni anime ziimeetaaji dziivoja atsevišķās grupās, un vienu no tādām grupām sauca TOKIWA SOU tezuka osamu, akatsuka fujio, fujiko F fujio,fujiko fujio A ...u.c naak no turienes -------------------- |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
1) tiešām nevaru iedomāties kā tās acis izskatīsies kā logo, ,mož viņas vajadzētu pagriezt taisni?
2) Pilnīgi piekrītu iepriekšteiktajam par saīsinājumiem. Neatbalstu tādus, vajadzētu kādu konkrētu vārdu! Un varbūt kāds varētu pakomentēt šo?: QUOTE(JurCHiX @ Nov 13 2004, 19:06) Mans variants: TOKIWA Kādreiz nopietni anime ziimeetaaji dziivoja atsevišķās grupās, un vienu no tādām grupām sauca TOKIWA SOU tezuka osamu, akatsuka fujio, fujiko F fujio,fujiko fujio A ...u.c naak no turienes -------------------- |
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Nov 14 2004, 20:38) 1) tiešām nevaru iedomāties kā tās acis izskatīsies kā logo, ,mož viņas vajadzētu pagriezt taisni? 2) Pilnīgi piekrītu iepriekšteiktajam par saīsinājumiem. Neatbalstu tādus, vajadzētu kādu konkrētu vārdu! Un varbūt kāds varētu pakomentēt šo?: QUOTE(JurCHiX @ Nov 13 2004, 19:06) Mans variants: TOKIWA Kādreiz nopietni anime ziimeetaaji dziivoja atsevišķās grupās, un vienu no tādām grupām sauca TOKIWA SOU tezuka osamu, akatsuka fujio, fujiko F fujio,fujiko fujio A ...u.c naak no turienes tik pat labi varetu but nosaukums JAPAN ![]() un nemaz tik labi neskan - izklausaas prasti kaut kaa |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14 June 2025 - 22:51 |