![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
GM |
![]() ![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
This place seems familiar... aš' šķiet, ka te ir kaut kad jau būts.
-------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
![]() ![]() |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Es laikam arī skaitos jauniņais. Still.
![]() ![]() Ok, man vienkrārši gribējās ielikt smailijus.. Es vispār nesaprotu, ko es te daru. Anime? Anyone? This post has been edited by Arta: Nov 25 2012, 22:00 -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Anime? Anyone? Ar Anime vēl neesmu uz Jūs ![]() Kad iznāk jaunākās Psycho-Pass un Btooom epizodes, ar lielu prieku tās noskatos. Citādi reti izdodas ko sakarīgu atrast, esmu pārāk izvēlīgs. Arī zem žanra: Mecha + Tragedy + Seinen nemaz tik daudz Animes neiznāk. Vai arī tās ir pārāk banālas, lai piesaistītu manu uzmanību. Lai arī Anime industrija vēl nav nomirusi un ik pa laikam kas interesants tiek izlaists, vienalga priekšroku dodu savam kulta seriālam Walking-Dead. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:04 |