![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Nesen IR.lv bija uztaisīta aptauja par TV skatīšanos.
Tā kā Latvijā TV vienmēr ir izcēlies ar īpašu piedāvājumu, tad to neviens aiz ieraduma neskatās. Pie TV ir pielipuši daži 40-60 gadīgi opīši, kuri ar prieku skatās 20-smit gadus vecas ziepju operas. Omītes klausās radio, bet jaunieši visu informāciju novelk/skatās internetā. Var jau rakstīt garas vēstules uz TV3 un LNT, bet atpalikušai auditorijai labāk rādīt 1$ seriālus, jo tad vismaz var ko nopelnīt. Latvijā nekad nav rādīts nekas labs, vai arī ja rāda, tad ko ļoti vecu. Pa TV Latvijā neiet neviens no aktuāliem USA TV-shows. Tad anime ne tik ![]() Jauni seriāli un animucīši maksā naudu. Tos neviens nepirks. |
![]() ![]() |
aruka_sei |
![]()
|
![]() Arheologs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 642 Joined: 17-October 11 From: Latgale, Dagda ![]() |
Nekādas reakcijas no TV3 puses
![]() Pamēgināju uzrakstīt vēl vienu vēstuli, tikai ar citu saturu un no cita inboksa. This post has been edited by aruka_sei: Nov 28 2012, 11:26 -------------------- |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
|
aruka_sei |
![]()
|
![]() Arheologs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 642 Joined: 17-October 11 From: Latgale, Dagda ![]() |
Šorīt jau varēja pa TV skatīt kaut kādus "Beibleidi 2" - jeb normālā valodā (Beyblade: Metal Masters). Man jau gribās lai parāda kaut ko riktīgāku, jo šitie visi beyblade, yugioh un bakugani jau apnikuši >_< -------------------- |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Man jau gribās lai parāda kaut ko riktīgāku >_< Kaut kā nestādos priekšā, ka varētu ko arī sakarīgāku parādīt. Šī auditorijas daļa TV neskatās vispār. Bērni un pensionāri ir galvenie TV patērētāji. Man pašam arī tāda TV nemaz mājās nav ![]() Ko riktīgāku ir jāmeklē ārpus TV - jāskatās pašam online, vai arī kopā ar visādiem Anime freaks. Žēl, kādreiz vismaz vismaz uz "Noass" bija tāds pasākums kā "Anime nakts", tagad nav nekā. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:20 |