![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Nesen IR.lv bija uztaisīta aptauja par TV skatīšanos.
Tā kā Latvijā TV vienmēr ir izcēlies ar īpašu piedāvājumu, tad to neviens aiz ieraduma neskatās. Pie TV ir pielipuši daži 40-60 gadīgi opīši, kuri ar prieku skatās 20-smit gadus vecas ziepju operas. Omītes klausās radio, bet jaunieši visu informāciju novelk/skatās internetā. Var jau rakstīt garas vēstules uz TV3 un LNT, bet atpalikušai auditorijai labāk rādīt 1$ seriālus, jo tad vismaz var ko nopelnīt. Latvijā nekad nav rādīts nekas labs, vai arī ja rāda, tad ko ļoti vecu. Pa TV Latvijā neiet neviens no aktuāliem USA TV-shows. Tad anime ne tik ![]() Jauni seriāli un animucīši maksā naudu. Tos neviens nepirks. |
![]() ![]() |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
50 cilvēki ir aptuveni divas skolas klases, kopš kura laika kaut vienu interesē tāds apjoms. Un vēl jo vairāk nevienu neinteresē otaku.lv publika, jo vismaz agrāk šejienieši tāpat prata atrast un noskatīties, ko sirds kāroja, nevienam TV kanālam neko neprasot, tādēļ mēs galīgi neesam vietējo TV kanālu auditorija, drīzāk jau tieši pretinieki. Jaunie tagad palaidušies slinkumā un neko citu kā 360p strīmošanas saitus ar hardsubiem nepazīst, bet mani tas uztrauc apmēram tikpat, cik tas, vai kāds TV kanāls raida multenes.
Tā man tāda teorija, bet vai nav tā, ka anime TV proponenti vienkārši grib, lai vairāk "parasto" skatās anime, lai paši nejustos tik nepārliecināti par sevi, un nebūtu visu laiku jāstreso: "Ko par mani padomās"? Došu padomu, muskuļi + vienalga kura kaujas vai cīņas māksla (kaut bokss), un jums būs stipri vienalga, ko kāds par jums padomās; īpaši pēc skolas beigšanas, kad visiem jau ir īstas problēmas un nav laika neglīto pīlēnu atspārdīšanai. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:21 |