![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
GM |
![]() ![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
This place seems familiar... aš' šķiet, ka te ir kaut kad jau būts.
-------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
![]() ![]() |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Es joprojām te esmu, un es ienīstu lielāko daļu no populārā - SAO, BTOOOM! (grasījos jau izdzēst, bet Sawashiro Miyuki dēļ noskatījos 4. epu un aizgāja, dammit); kas te vēl topā.. 中二病でも恋がしたい! - 8. epizode ir faktiski vienīgā, ko varētu nosaukt par interesantu; vai es teicu, ka ienīstu SAO? It kā pēc AniDB sanāk, ka patlaban topā ir arī Tonari no Kaibutsu-kun - sākums labs, bet strauji zaudēja tvaiku; un K - ak Haruhi, te pat nav īsti ko kritizēt - smuka animācija + fan service, nekā cita tur vispār nav un nebūs. Un vēl es ienīstu SAO...
Par SAO: Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Pirmais sējums par Aincrad jau ir faktiski fanfic kvalitātē, bet īstās šausmas sākās tā beigās, jo pašuzupurēšanās, kas normāli jau būtu reāli 中二病, bet vismaz finito, vietā ir holividuas cienīga atmošanās slimnīcā, kam seko nu jau padsmit sējumi, kuri atkal un atkal atkārto vecās kļūdas ar:
This post has been edited by Niks: Dec 11 2012, 17:01 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:31 |