![]() |
![]() |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
Vienā teikumā: dabūjo to, pēc kā biju atnācis.
Bija kvalitatīvs dubs krievu valodā, ja kādam bija nepieciešams, kā jau tika solīts, varēja izmantot ausis live-dub latviski. Jāpiezīmē, ka operātors sākumā nedaudz stomstījās, bet ar laiku lasīšana rita raitāk un korektāk. Kaut gan, galu galā, es reto redzēju šo iespēju izmantojam. ![]() Kaut kas arī, šķiet, nebija kārtībā ar atklāšanas ceremonijas (kospleja?) organizatorisko pusi... ok, labi, tā nav mana darīšana. ![]() Par pašu animi, kuru pirms tam nebiju redzējis, varu teikt - burvīga prezenentācija, cg, akšn' un sci-fi storijs ar saviem trūkumiem. Manuprāt, labākais gabals, ko rādīt cilvēkam, kurš neko nav redzējsi no plašā animes repertuāra. Drop in some words, dude! |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Hikaru128 @ Nov 17 2004, 16:14) Nez kādā topikā sāka runāt par FMA... ![]() Es apskatījos FMA 1. sēriju un man vispār nepatika, ka tālāk i skatīties negribās. ...Es varu pateikt, ka vislabākā ir Inuyasha anime ![]() Negribu bļaustīties un likt pirmās vietas anime, jo vienmēr atradīsies kāds, kam tavs viedoklis neliksies pareizs. Taču, ja ikurāt vajag salīdzināt FMA un Inuyashu, tad jāsaka, ka krietnu strēķi labāka ir FMA. Pamatā jau tieši satura dēl, lai gan diskomfortu rada tas, ka vienā sērijā tā ir komēdija, bet nākamajā jau pilnīgs horors. Grūti pārslēgties. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 09:56 |