![]() |
![]() |
Laugh|nGMan |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 118 Joined: 5-October 04 From: Riga, Latvia ![]() |
Izmeklēju visu otaku forumu, bet tā arī neatradu OFFERS sadaļu
![]() Man liekas ka tāda sadaļa par skādi nenāktu. IMHO KĀDAS IR JŪSU DOMAS ŠINĪ JAUTĀJUMĀ ! ! ! ![]() -------------------- Laugh|nGMan [ACF] [KOR] [CHN] [ARC]
![]() |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
Laugh|nGMan |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 118 Joined: 5-October 04 From: Riga, Latvia ![]() |
Tieši tā - PIEDĀVĀJUMI.
Es skatos ka Jums sadaļas gandrīz nav tulkotas. Tādēļ ierakstiju - OFFERS. Ar PIEDĀVĀJUMA sadaļu būtu vieglāk izzondēt kas kam interesē tādā veidā vienkāršāk būtu nosīdot torrentus. Jo uz doto brīdi piedāvājumus var laikam izvietot tikai Resources sadaļā. Man ir UPLOADERA statuss uz SIGMAS (www.torrents.lv) saita. Sīdoju no darba ar 250 Kb/s ātrumu. Bet pēdējā laikā neredzu jēgu kaut ko izplatīt Latvijas tīklā, jo interesentu praktiski nav. ![]() -------------------- Laugh|nGMan [ACF] [KOR] [CHN] [ARC]
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:59 |