![]() |
![]() |
Laugh|nGMan |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 118 Joined: 5-October 04 From: Riga, Latvia ![]() |
Izmeklēju visu otaku forumu, bet tā arī neatradu OFFERS sadaļu
![]() Man liekas ka tāda sadaļa par skādi nenāktu. IMHO KĀDAS IR JŪSU DOMAS ŠINĪ JAUTĀJUMĀ ! ! ! ![]() -------------------- Laugh|nGMan [ACF] [KOR] [CHN] [ARC]
![]() |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Vienalga nedalec, kaapeec tam visam nevar izmantot "Resources" sadalju...
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Inc |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 158 Joined: 22-July 04 ![]() |
QUOTE(edg @ Dec 4 2004, 10:10) "Resources" ir sadalja, kuraa redzams no kurienes savaakt "Offers" sadaljaa piedaavaato. Pretty simple, eh? Vieniigi Offers sadalju vajadzeetu kaa apakshkategoriju Resources sadaljai, lai neveidotos t.s. "rasols". |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:52 |