![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
HELDON |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 1-November 04 From: Latvia ![]() |
http://www.imdb.com/title/tt0401233/
Ir iznācis DVDRips (2cd ar AC3 skaņu) ![]() Pieejams torrentos. ![]() Sliktā ziņa ir tā, ka pagaidām nav angļu subtitru. ![]() Te būs pāris ekrānkopiju no dotās relīses: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
skabais |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 76 Joined: 27-April 04 From: Dānija -> Aarhus ![]() |
es ar esmu vilies :(
visvairak izbesija un uz beigam pilnigi neglabjami iespaidu sabojaja meksikanu serialu cienigas melodramatiskas klisejas un teksti :((( grafikai varetu pieskirt ne vairak ka 7 balles - pec Final Fantasy, LOTR un SW efektiem un GITS2... vienkarsi ar birku "CG movie" "skatitaju vairs nepanemsi". patika "cel-shading" efekts (ja es pareizi atceros terminu) - veidoja kontrastu ar datorgeneretajiem foniem un manuprat "atdzivinaja" telus. pieskira kautkadu orginalitati "sim pasakumam" tacu telu animacija - motion capture un mimika - zem katras kritikas - bez maz jasaka ka ieks HL2 uztaisijusi labak ;D kopuma 6-7 balles -------------------- God! Please, give me the detachment to accept those things I cannot alter, the courage to alter those things which I can alter, and the wisdom to distinguish the ones from the others. Amen.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23 July 2025 - 09:19 |