![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
HELDON |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 1-November 04 From: Latvia ![]() |
http://www.imdb.com/title/tt0401233/
Ir iznācis DVDRips (2cd ar AC3 skaņu) ![]() Pieejams torrentos. ![]() Sliktā ziņa ir tā, ka pagaidām nav angļu subtitru. ![]() Te būs pāris ekrānkopiju no dotās relīses: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
skabais |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 76 Joined: 27-April 04 From: Dānija -> Aarhus ![]() |
es ar esmu vilies :(
visvairak izbesija un uz beigam pilnigi neglabjami iespaidu sabojaja meksikanu serialu cienigas melodramatiskas klisejas un teksti :((( grafikai varetu pieskirt ne vairak ka 7 balles - pec Final Fantasy, LOTR un SW efektiem un GITS2... vienkarsi ar birku "CG movie" "skatitaju vairs nepanemsi". patika "cel-shading" efekts (ja es pareizi atceros terminu) - veidoja kontrastu ar datorgeneretajiem foniem un manuprat "atdzivinaja" telus. pieskira kautkadu orginalitati "sim pasakumam" tacu telu animacija - motion capture un mimika - zem katras kritikas - bez maz jasaka ka ieks HL2 uztaisijusi labak ;D kopuma 6-7 balles -------------------- God! Please, give me the detachment to accept those things I cannot alter, the courage to alter those things which I can alter, and the wisdom to distinguish the ones from the others. Amen.
|
deBUGa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
QUOTE(skabais @ Dec 6 2004, 00:21) pec Final Fantasy, LOTR un SW efektiem un GITS2... vienkarsi ar birku "CG movie" "skatitaju vairs nepanemsi". Taa nu vish i...QUOTE(skabais @ Dec 6 2004, 00:21) patika "cel-shading" efekts (ja es pareizi atceros terminu) - veidoja kontrastu ar datorgeneretajiem foniem un manuprat "atdzivinaja" telus. pieskira kautkadu orginalitati "sim pasakumam" Tieshi Cel-Shading's man arii neiepatikaas... kopaa ar "plastmassas" matiem uz "pielaiziita" 3D fona driizaak radiija suudiigas grafikas iespaidu, nekaa "atdziivinaaja" teelus. Taa, kaa t.i. tas pats vecais labais 3D - tikai izkropljots, tad automaatiski "piekliboja" (animei neraksturiigas) charu kustiibas un miimika. Cel-Shading - leets veids, kaa atdarinaat ar roku ziimeeto anime.P.S. Maz bishkji par sizhetu. Uzmaniibu SPOILERI!!! QUOTE(S P O I L E R I) Vai nu es palaidu garaam vai arii netika iisti labi pamatots, kaapeec tad tie bioroidi ir TIK labaaki par cilveekiem, lai cilveeci vajadzeetu izniicinaat. Nekas vairaak par "piegraiziitajaam" juutaam un "not a simple clone" - "elite human clone". Labaaki taapeec, ka "no sex"? Vai taapeec, ka paaris paaudzees neizniicinaas zemi? Existence existences peeec? Mazbishkji iepriecinaaja fakts, ka cilveeces likteni meegjina noteikt septinji vecuma marazmaa iedziivojushies vechuki, kas savu laiku jau nodziivojushi un tagad vareetu doties pelniitaa atpuutaa njemot liidz sev arii paareejos. "Vot eto po nashemu". Par shito trekns pluss P.S.S. Liidz asaraam aizkustinaaja skats, kur "Zakjis-Kjiborgs" pirms "naaves" uzciitiigi klepoja... ![]() -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23 July 2025 - 09:08 |