![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
HELDON |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 1-November 04 From: Latvia ![]() |
http://www.imdb.com/title/tt0401233/
Ir iznācis DVDRips (2cd ar AC3 skaņu) ![]() Pieejams torrentos. ![]() Sliktā ziņa ir tā, ka pagaidām nav angļu subtitru. ![]() Te būs pāris ekrānkopiju no dotās relīses: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
skabais |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 76 Joined: 27-April 04 From: Dānija -> Aarhus ![]() |
QUOTE Tieshi Cel-Shading's man arii neiepatikaas... kopaa ar "plastmassas" matiem uz "pielaiziita" 3D fona driizaak radiija suudiigas grafikas iespaidu, nekaa "atdziivinaaja" teelus. Taa, kaa t.i. tas pats vecais labais 3D - tikai izkropljots, tad automaatiski "piekliboja" (animei neraksturiigas) charu kustiibas un miimika. Cel-Shading - leets veids, kaa atdarinaat ar roku ziimeeto anime. nu neezinu.. vai nu ta vajadzetu generalizet. protams, ka saja gadijuma tas ari iespejams bija neveiksmigi lietots ka "glabejzvans". tacu ja tas butu pielietots prasmigi.. varbut ari tas ir tikai mans iespaids - man ta bija negaidita novitate ieks CGmovija. piemram ta epizode, kur pirmoreiz paradas Hitomi, pareizak sakot vinas kajas sarkanas kurpes izkapjot no transporta. manuprat nebutu puse ta efekta ja visa aina vienkarsi butu CG. -------------------- God! Please, give me the detachment to accept those things I cannot alter, the courage to alter those things which I can alter, and the wisdom to distinguish the ones from the others. Amen.
|
deBUGa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
QUOTE(skabais @ Dec 6 2004, 18:21) protams, ka saja gadijuma tas ari iespejams bija neveiksmigi lietots ka "glabejzvans". tacu ja tas butu pielietots prasmigi.. diemzheel uz plikiem "JA" taalu netiksi... ![]() JA buutu prasmiigi pielietots Cel-Shadings... JA buutu labaak piestraadaats pie charakteru (un ne tikai) kustiibaam... JA buutu labaaks scenaarijs... u.t.t u.t.j.p. QUOTE(skabais @ Dec 6 2004, 18:21) Kaadam ir jaaieviesh innovaacijas, tachu jaunievedums pats par sevi negarantee labu rezultaatu.QUOTE(skabais @ Dec 6 2004, 18:21) piemram ta epizode, kur pirmoreiz paradas Hitomi, pareizak sakot vinas kajas sarkanas kurpes izkapjot no transporta. manuprat nebutu puse ta efekta ja visa aina vienkarsi butu CG. Piekriitu, ka dazhaas vietaas tas izskataas pat ljoti labi, citaas cieshami, bet piemeeram paaraak gaishaa apgaismojumaa vai arii apgjeerbs kustiibaa izskatiijaas "nedabiski" (animei neraksturiigi). P.S. Kaameer nebuus jaudiigaaku datoru un/vai labaaku algoritmu labaak sho tehnologjiju atstaat, tur kur taa tieshaam ir nepiecieshama u.t.i. realtime animaacijai (piemeeram speelees). -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23 July 2025 - 09:01 |