![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Nu, pēc tautas pieprasījuma radu topiku, kurā varam runāties par Hagane no Renkinjutsushi aka Fullmetal Alchemist, nebaidoties, ka kādam ko spoilerosim etc.
Tātad - kārtīgu fanu mitināšanās vieta te būs! Heh! ![]() NB: Ceru, ka modiem neks nebūs pretī. ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
QUOTE Hm, kaa tu iedomaajies es te pati ar sevi varu sakt veidot diskusiju nakts laikaa? A kaa tev skjiet kursh vinju un kad saaks? Diskusija saakas ar uzdotu jautaajumu, izteiktu apgalvojumu, nevis noraadot vot sheit ir smilshu chupa - speeleejamies. Pie kam nakts ir ljoti labs laiks lai kaut ko saaktu - kluss, mieriigs un neviens netraucee.. QUOTE Un, man, piemeeram, liekas, ka FMA ir daudz ko apspriest! Piemeeram, kaapeec tika radiits Fuhrer homunculus... Un par taam attieciibaam ar muusu un Hagaren paraleelo pasauli.... Tas ir jauki, bet kapeec nav neviena tava veerteejuma / viedoklja utt izsklaasta? Jebshu gaidi kad pa vienam teikumam katraa postaa tas aizies liidz kaadai n-tajai lapai?QUOTE Ver shito ciet, ja jau mees ar muusu FMA esam tik lieki.... *sniff* Tad jaajautaa kaada vispaar bija shii posta jeega? Jebshu vai tu tieshaam esi FMA piekriteejs(a), ja arii man pat neizsakot nevienu negatiivi veerteejumu par mineeto shovu tiek uzmesta luupa? |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:57 |