![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Nu, pēc tautas pieprasījuma radu topiku, kurā varam runāties par Hagane no Renkinjutsushi aka Fullmetal Alchemist, nebaidoties, ka kādam ko spoilerosim etc.
Tātad - kārtīgu fanu mitināšanās vieta te būs! Heh! ![]() NB: Ceru, ka modiem neks nebūs pretī. ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
Bljin, nu ja jau juus TAADI tad sanjemiet!!!
![]() * Kaa formeejaas homunkulusi jo tie kljuudainas transmutaacijas deelj atvainojiet mani ir suudu chupa un lai tiem iedotu formu tos baro ar sarkaniem akmenjen... Tad sanaak ka dante bija visiem 7 homikiem klaat?! ![]() * Un kas radiija to Fuhreru... * Kaa var izniicinaat homunkulusu?! (Man ir miseklis, jo tur ir itkaa daudz veidu bet tomeer...) * Kapeec Tuckeram neizdevaas pieiset Ninai dveeseli?! * Kaa Eds atziivojas paraleelaja pasaulee ja jau vinjam ieprieksh uzkrita dirizablis?! ![]() Turpinaajums sekos vienkaarshi tagad esmu aiznjemts kaa jau teicu un FMA veelaak paarskatiishu tad veel precizeeshu un papildinaashu sho listi! ![]() -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE * Kaa Eds atziivojas paraleelaja pasaulee ja jau vinjam ieprieksh uzkrita dirizablis?! ![]() Hm. Tas tak nebija vinja kjermenis kur vinsh atradaas. Tas bija tikai liidziigs. (vinja dveesele bija sevi pieseejusi liidziigam kjermanim, nevis tam pasham :3) QUOTE * Kaa var izniicinaat homunkulusu?! (Man ir miseklis, jo tur ir itkaa daudz veidu bet tomeer...) Ir jaabuut kautkam no vinja ieprieksheejaas dziives... (kaa piemeeram, lai izniicinaatu Lust vajadzeeja to kaklarotu) Un aivvv... ja ES atradiishu kautkur sarkanu meeteli... >)... un ja MAN atradiisies liekas fig-vin-zin-cik matricas.... >)... Un ja es nebuutu nogriezusi oktobrii matus... <_> |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:53 |