![]() |
![]() |
aya-angel |
![]() ![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Nu tad tā, esmu atpakaļ ar jaunajām idejām.
Es te paskatijos un sapratu, ka daudzi grib sadaļu, kur varētu likt torrentu adreses. A man ir vēl viens piedāvājums, kāpēc ne meģināt likt direct links?? Direct link sakarām man arī ir viena laba ideja ![]() ![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
aya-angel |
![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Ir tāda jauka lieta kā YouSendIt.com U upload something there un tev atsūta linku, kuru tu kaut kur ieposto vai aizsūti draugam, kurš pēc tam no tā linka nokačā to ko tu tur uploadēji
![]() ![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
QUOTE(aya-angel @ Dec 12 2004, 15:43) Ir tāda jauka lieta kā YouSendIt.com U upload something there un tev atsūta linku, kuru tu kaut kur ieposto vai aizsūti draugam, kurš pēc tam no tā linka nokačā to ko tu tur uploadēji ![]() ![]() shitaa lieta ir meedjinaata?vai arii vienkaarshi zini ka taada iespeeja pastav un ar to viss beidzas..? -------------------- |
deBUGa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
QUOTE(aya-angel @ Dec 12 2004, 15:43) Ir tāda jauka lieta kā YouSendIt.com U upload something there un tev atsūta linku, kuru tu kaut kur ieposto vai aizsūti draugam, kurš pēc tam no tā linka nokačā to ko tu tur uploadēji Tad jau labaak uzstaadiit publisku bittorrent trackeri un seedot...![]() ![]() -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 09:56 |