![]() |
![]() |
aya-angel |
![]() ![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Nu tad tā, esmu atpakaļ ar jaunajām idejām.
Es te paskatijos un sapratu, ka daudzi grib sadaļu, kur varētu likt torrentu adreses. A man ir vēl viens piedāvājums, kāpēc ne meģināt likt direct links?? Direct link sakarām man arī ir viena laba ideja ![]() ![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
aya-angel |
![]() ![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Nu tad tā- es te pavēroju un sapratu, ka daudzi ieskatās šajā topikā(novelk dziesmu) un savu viedokli tā arī nepasaka
![]() a vabut kāds īsti nesaprot, ko es ar šo topiku gribu pateikt? ![]() Nu labi, formulēsim jautājumu savādāk: Vai kāds šeit(šajā forumā) esošais interesejas par Japāņu, Korejiešu un Ķīniešu mūziku??? Ne jau tradicionālo mūziku, bet gan populāro mūziku! Es piedāvāju izveidot Downloads sadaļu šajā forumā, lai mēs visi varētu izglītoties šajā ziņā. Šajā sadaļā mēs verētu dalīties savos Āzijas mūzikas un klipu krājumos. Speciāli priekš tiem kas uzskata, ka Āzijas populārā mūzika = anime saudtreku mūzika- tas tā nav un ar šo Downloads topiku es to jums pierādīšu! ![]() Nu ko, es izdomāju izlikt vēl vienu dziesmu(protams izmantoju YouSendIt.Com). Šoreiz tā ir jaunākā Ayumi Hamasaki(es ceru, ka jūs apmērām nojaušat, kas tas par zvēru! ![]() Ayumi Hamasaki- About You -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 09:56 |