![]() |
![]() |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
i just dont geddit. vai tad tas mkv nāk bez subiem? vai tad tiešām ir jāuploado viss no anime mkv formātā? jēziņ, tāpēc nācās apstāties skatīties ninja scroll (ko vilku arī no trubām) jo pārējās sērijas bija mkv formātā. where are those f*cking subs?
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Ir taads teiciens: Ja to nespeej VLC, tad to nespeej neviens! Bet nemet plinti kruumos! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
bbad |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 52 Joined: 27-October 04 ![]() |
QUOTE(edg @ Nov 26 2004, 05:57) ir taads teiciens: VLC smird es sen jau VLC nelietoju, jo vinjsh bremzee paaraak daudz, un .mkv failus speeleet nemaak lietoju sho MPlayer |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(bbad @ Nov 27 2004, 12:34) QUOTE(edg @ Nov 26 2004, 05:57) ir taads teiciens: VLC smird es sen jau VLC nelietoju, jo vinjsh bremzee paaraak daudz, un .mkv failus speeleet nemaak lietoju sho MPlayer Ir taads teiciens: MPlayer suckz es pameegjinaaju to MPlayer, bet aatrums palielinaas ljoti minimaali (vismaz standarta konfiguraacijaa, kur, kaa shkjiet, izmanto installeetos kodekus). visa taa MPlayer lietoshana un konfigureeshana tik chakara pilna, ka noshauties vieglaak. p.s. sen jau tev bija laiks kompi jaunu un aatru pirkt. kur tev nauda paliek, ka pusdienas rij maajaas, alkoholu tev pienes... cepumos un matricaas? -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
bbad |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 52 Joined: 27-October 04 ![]() |
QUOTE(edg @ Nov 29 2004, 16:41) Ir taads teiciens: MPlayer suckz es pameegjinaaju to MPlayer, bet aatrums palielinaas ljoti minimaali (vismaz standarta konfiguraacijaa, kur, kaa shkjiet, izmanto installeetos kodekus). visa taa MPlayer lietoshana un konfigureeshana tik chakara pilna, ka noshauties vieglaak. p.s. sen jau tev bija laiks kompi jaunu un aatru pirkt. kur tev nauda paliek, ka pusdienas rij maajaas, alkoholu tev pienes... cepumos un matricaas? MPlayer lietoshana ir EZ. prieksh .mkv failiem: mplayer -alang jpn -slang eng -subfont-text-scale 3 fails.mkv prieksh .ogm failiem: mplayer -aid 1 -sid 0 -subfont-text-scale 3 fails.ogm (mplayer -aid 0 -sid 0 -subfont-text-scale 3 fails.ogm) |
edg |
![]()
|
QUOTE MPlayer lietoshana ir EZ. prieksh .mkv failiem: mplayer -alang jpn -slang eng -subfont-text-scale 3 fails.mkv prieksh .ogm failiem: mplayer -aid 1 -sid 0 -subfont-text-scale 3 fails.ogm (mplayer -aid 0 -sid 0 -subfont-text-scale 3 fails.ogm) EZ it is! Kur nu veel vienkaarshaak! ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Hideki |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 321 Joined: 16-February 04 From: Rīga, Imanta ![]() |
Lai varētu saprast vai vaina pleierī vai kodekos, var patestēt failu ar MatroskaDiag.exe - laikam biju atvilcis no matroska.org.
Man gan tagad totāls sviests ar ogm un mkv + subtitru suportēšanu win 98-98se sistēmā. ![]() Lai mkv rādītu subtitrus vajag vsfilter (direct vobsub), bet tas mūdzis startē reizē ar jebkādu video, arī ogm, kuram ir savs oggds spliteris. Protams, tūlīt pat sistēma uzkarās. ![]() Interesē, vai citiem ir izdevies skatīties mkv + Direct Vobsub un ogm uz vienas, ne XP sistēmas, vai arī kautkā samierināt šos abus naidīgos direct show filtrus? Ja instalē ogm-u suportu pēc VSfilter, vispār mkv pazūd subtitri un jāinstalē pa jaunam. Izmēģināju visādas versijas... 1. Saberu playback packi izskatās ka satur tikai visu filtru windows xp versijas - vismaz ZX variants uz xp tiešām darbojas, bet iet laikam tikai tāpēc, ka Win XP spēj izlabot konfliktu ātri nokaujot trejā ogmDS, tas gan sākumā pārs reizes izlec, bet tad laikam saprot ka beigās palikt var tikai viens. ![]() ![]() 2. instalēju viņus atsevišķi - ir šo kodeku varianti, kas darbojas w9x, bet ne kopā lai skatītos mkv failus ar ogg skaņu. ![]() Agrāk skatijos mkv restartējot uz otru windows, bet ērtāk būtu vienā sistēmā. XP negribu, negribu, negribu... ![]() -------------------- "And so long as the irresponsible explore unknown
lands, we need never fear..." "Not too late? - Everyone is still alive. Inside of you. I might be able to do it. Another universe. A universe where everyone is still alive. I'll create it out of myself. Take me to everyone. - Are you really sure? I'm not alone. I'm going back to everyone. The other universe inside me has started to move forward in time. ... beyond the time." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 10:00 |