![]() |
![]() |
aya-angel |
![]() ![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Nu tad tā, esmu atpakaļ ar jaunajām idejām.
Es te paskatijos un sapratu, ka daudzi grib sadaļu, kur varētu likt torrentu adreses. A man ir vēl viens piedāvājums, kāpēc ne meģināt likt direct links?? Direct link sakarām man arī ir viena laba ideja ![]() ![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
heh..man vairaak piesaista aya-angel ideja, jo torentus praktiski nevar lietot(jaabuut tur nezinkaadai sakritiibai).neateiktos padaliities, tikai viena probleema,no jap. modernaas muuzikas panesu tikai elektronisko, jo jpop ar savu pozitivitaati un jautrajaam(vienaadajaam) melodijaam griezj nervos un jrock neesmu tik daudz dzirdeejis lai vareetu teikt laps vai slikts (dzirdeets 80'o gadu jrock no attieciiga vecuma anime'eem bet to klausiities nu galiigi nepatiik
![]() -------------------- |
Inc |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 158 Joined: 22-July 04 ![]() |
|
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
QUOTE(Inc @ Dec 12 2004, 23:59) Ar torrentiem nav itin nekādu problēmu. Ja neproti lietot un neesi pazīstams ar šo tehnoloģiju, tad nesaki ka "praktiski nevar lietot". ir sanācis lietot un vairāk vai mazāk saprotu arī to tehnoloģiju, bet..eh.. ![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 09:58 |