![]() |
![]() |
aya-angel |
![]() ![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Nu tad tā, esmu atpakaļ ar jaunajām idejām.
Es te paskatijos un sapratu, ka daudzi grib sadaļu, kur varētu likt torrentu adreses. A man ir vēl viens piedāvājums, kāpēc ne meģināt likt direct links?? Direct link sakarām man arī ir viena laba ideja ![]() ![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(aya-angel @ Dec 12 2004, 22:37) Vai kāds šeit(šajā forumā) esošais interesejas par Japāņu, Korejiešu un Ķīniešu mūziku??? Ne jau tradicionālo mūziku, bet gan populāro mūziku! Ayumi Hamasaki- About You JĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ Ļoti interesējos!!!!! Tikai par šo mūziku arī interesējos. ![]() Protams, Ayumi Hamasaki man jau viss ir (principā palika tas, kas patika). Kā arī Dream, Nanase Aikawa, TMRevolution, Hal, See-Saw,Two-Mix.... Plānoju tuvākajā nākotnē dabūt visus (laikam 13) BOA albumus un vēl Megumi Hayashibaras albumus. No ķiniešu mūzikas man ir tikai 1 dziesma. No korejiešu mazliet vairāk. Bet gribās dabūt pēc iespējas vairāk visas mūzikas. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 09:56 |