![]() |
![]() |
aya-angel |
![]() ![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Nu tad tā, esmu atpakaļ ar jaunajām idejām.
Es te paskatijos un sapratu, ka daudzi grib sadaļu, kur varētu likt torrentu adreses. A man ir vēl viens piedāvājums, kāpēc ne meģināt likt direct links?? Direct link sakarām man arī ir viena laba ideja ![]() ![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(zenofex @ Dec 13 2004, 13:03) Hikaru, varbuut esi uzbridis nejaushi uz kaadiem nebuut HAL singliem? Baigi gribeetu uzzinaat kas tev no vinjas ir ![]() HAL singlus nekur nevar uzbrist, izņemot tos "I'll Be The One" un "The Starry Sky", kas ir Hikaru no GO opening un Angelic Layer ending attiecīgi. Šos var dabūt bez problēmām. Bet nu remixi tur tā.... nepārāk labi sanāca... Bet pārējos 5 singlu diskus nekur nevarēju atrast nokačāt... Bet vispār no Hal man palika šis (no tiem abiem albumiem un diviem singliem) (23 gabali): ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 02:17 |