![]() |
![]() |
aya-angel |
![]() ![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Nu tad tā, esmu atpakaļ ar jaunajām idejām.
Es te paskatijos un sapratu, ka daudzi grib sadaļu, kur varētu likt torrentu adreses. A man ir vēl viens piedāvājums, kāpēc ne meģināt likt direct links?? Direct link sakarām man arī ir viena laba ideja ![]() ![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(aya-angel @ Dec 12 2004, 22:37) Vai kāds šeit(šajā forumā) esošais interesejas par Japāņu, Korejiešu un Ķīniešu mūziku??? Ne jau tradicionālo mūziku, bet gan populāro mūziku! Ayumi Hamasaki- About You JĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ Ļoti interesējos!!!!! Tikai par šo mūziku arī interesējos. ![]() Protams, Ayumi Hamasaki man jau viss ir (principā palika tas, kas patika). Kā arī Dream, Nanase Aikawa, TMRevolution, Hal, See-Saw,Two-Mix.... Plānoju tuvākajā nākotnē dabūt visus (laikam 13) BOA albumus un vēl Megumi Hayashibaras albumus. No ķiniešu mūzikas man ir tikai 1 dziesma. No korejiešu mazliet vairāk. Bet gribās dabūt pēc iespējas vairāk visas mūzikas. |
Laugh|nGMan |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 118 Joined: 5-October 04 From: Riga, Latvia ![]() |
QUOTE(aya-angel @ Dec 12 2004, 22:37) Un kā vēl! Man te kādi 150 āzijas soundtreki mētājās, bet pagaidam nesteidzos ar sīdošanu, jo jāpaskatās kāda te aktivitāte būs šajā mūzikas lauciņā. Agrāk bija doma nosīdot Utada Hikaru in Budokan 2004 Hikaru no 5 KONCERTU DVD+DL variantu, bet pārdomāju, jo no http://www.torrents.lv esmu uploadojis tikai nieka 49 Gb āzijas filmu divu nedēļu laikā, kas ir baigi maz un stipri šaubos vai kāds vispār to āzijas muziku vilks ![]() -------------------- Laugh|nGMan [ACF] [KOR] [CHN] [ARC]
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22 July 2025 - 21:41 |