![]() |
![]() |
aya-angel |
![]() ![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Nu tad tā, esmu atpakaļ ar jaunajām idejām.
Es te paskatijos un sapratu, ka daudzi grib sadaļu, kur varētu likt torrentu adreses. A man ir vēl viens piedāvājums, kāpēc ne meģināt likt direct links?? Direct link sakarām man arī ir viena laba ideja ![]() ![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
aya-angel |
![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
CloudX....Sure, tikko Japanese music topikā ieliku 2 linkus
![]() ![]() zenofex.... Yap, ļoti laba doma!! Man ir ideja: mēs varētu izdarīt tā- katru mēnesi uz tava servera izlikt pa kadam klipam vai mūzikas albumam. Katru mēnesi varētu likt kaut ko jaunu t.i. dzēst iepriekšējā mēneša piedāvātos mūziku vai klipu un ielikt kaut ko jaunu. Tādu sistēmu esmu redzējusi dažādos ārzemju forumos. -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Nu var meenesi var arii aatraak kaa norunaa
![]() Pasham patiik HAL, Rin', Trinity, Globe, See-Saw, taakaa meegjinu dabuut kaut ko liidziigu. Tachu var likt visaadus stilinjus galvenais lai incanti buutu. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 09:55 |