![]() |
![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Es pumpeeju failu [ANBU-AonE]_Naruto_01_25. Tas ir pats .torrent . Tagad, kad pirmaas 2 seerijas jau ir pabeigushas pumpeeties (visas veel nav), nevienu no taam nevar apskatiit. Visi playeri kurus novilku, saka ka nevar atveert, vai nepareizs formaats...Kaads var te mazliet izpaliidzeet?
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
deBUGa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
QUOTE(SheWr @ Jan 11 2005, 11:52) Es pumpeeju failu [ANBU-AonE]_Naruto_01_25. Tas ir pats .torrent . Tagad, kad pirmaas 2 seerijas jau ir pabeigushas pumpeeties (visas veel nav), nevienu no taam nevar apskatiit. Visi playeri kurus novilku, saka ka nevar atveert, vai nepareizs formaats...Kaads var te mazliet izpaliidzeet? Kādu softu torrentiem tu lieto? Ja pareizi atceros, tad piemēram bittorrentam failus nevarēja attaisīt vaļā kāmēr viss nav nokačājies... savukārt Azureusam varēja...-------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2 August 2025 - 17:44 |