![]() |
![]() |
baseboalbatboy |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
![]() ![]() |
.SD. |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 3 Joined: 10-December 04 From: Latvia,Riga ![]() |
Ludzu specials veltijums visiem neorginalo karsu milotajiem
Ka jau es esmu teicis:neorginalas kartis nav pat tik vertigas ka toletes papirs.Un ja kads man meigina iesmeret vai spelejot ar mani uzliek kadu neorginalo karti vins paliek bez kartim un paccc tabon pa purnu. Es vispar nesaprotu ka piemeram lacuka var pardot neorginalas kartis JO TADUS SUDUS BUTU VIENKARSI JASADEDZINA!!!!!!!!!Ja es ieeju veikala un ieraugu ka kads sikais kverplis noperk neorginalo karsu pacinu man rodas velme vinu kartigi atspardit. Man liekas ka es savu nostaju pret neorginalajam kartim izteicu skaidri un gaisi. -------------------- ![]() I'm not a dork with good cards! I'm your doom. And that's not good. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 15:03 |