zeme-gaiss |
zeme-gaiss |
asamashii ritori banpaia |
Jul 8 2004, 00:49
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 |
zeme - es, gaiss - jūs..
vai šeit jūs postojat tikai anime, manga,.. hentai tipa zīmējumus? nu itkā laikam, bet es tikai gribu zināt kā pilnīgs jauniņais šeit. varbūt pasakiet kādi kritēriji tiek ievēroti liekot zīmējumus un kautko tādu. es itkā vienalga zinu kādu kritiku saņemšu ieliekot jebkuru no saviem zīmējumiem, bet tomēr. labāk pilnīgi pārliecināties.. aregato jau iepriekš.. -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
Ella |
Jan 15 2005, 15:26
|
Koushaku Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* |
Tas peedeejais ir super , skaisti vienk truukst vaardu =]
-------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
DarkRockslizer |
Jan 15 2005, 15:34
|
Samurai Group: Chuunin Posts: 131 Joined: 11-December 04 |
Nnu, vispār ir jāpiestrādā. Dažas lietas pat ļoti labi izteiktas pēdējā(bikses, piem.), citas gan ne. Bet nu ar treniņu jau jāuzlabojas rezultātiem. Pamēģini zīmēt tuvplānā atsevišķas ķermeņa daļas, izēnojot un attēlojot apģērba krokas, lai varētu detalizēti izprast cilvēka ārieni.
-------------------- All the things that exists never will disappear as they have never begun. Therefore, all is eternal except links between them, us.
|
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 02:21 |